Atatürk İlkokulu

4347112028
PINARBAŞI MAH. İLKÖĞRETİM CAD. ATATÜRK ILKOKUKU NO 10/1 MUTKİ / BİTLİS
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM
.
İlçe Merkezi
İle uzaklık 20 km olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Akıl ve Zeka Oyunları , Basketbol , Satranç , Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler
1- 2019 yılında TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Çevre, Atmosfer , Yer ve Deniz Bilimleri konulu söyleşi 2- 2023 yılında TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Digital Çağda Aile İçi İletişim konulu söyleşi
Proje Çalışmaları