Etiket Sonuçları: çedes

Nis

ÇEDES projesi kapsamında okulumuz olarak vatan toprağının her bir zerresinde emeği olan, vatanının bütünlüğü ve milletinin birliği için aziz canlarını feda eden şehitlerimizi anlatmak, öğrencilerimizin bu değerler ışığında bilinçlenmesi ve değerlerimize sahip çıkma öğretisini edinmeleri amacıyla ilçemizde bulunan Şehitlik anıtını ziyarette bulunduk.

Şehitlerimizin ruhuna dualar ederek, onları minnetle andık. Koordinatör öğretmenimiz Serap ASLANATA ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Sınıf Öğretmenimüz Serap ASLANATA tarafından yürütülen ÇEDES projesi kapsamında ''Sabır Değeri'' nin kazandırılması amacıyla çiçek ekimi yapıldı. Çiçek bakımı ile ilgili bilgi verildi, videolar izletildi.

Ock

Okulumuzun sınıf öğretmeni Serap ASLANATA tarafından yürütülen ÇEDES projesi kapsamında merhamet ve yardımseverlik temaları ile ilgili okulumuzun panosu düzenlendi. Bu temalar ile ilgili istasyon tekniği kullanılarak öykü, masal ve şiir yazıldı. Ardından '' Mesele 9. bölüm merhamet'' ve '' Değerler takımı 7. bölüm yardımseverlik'' isimli videolar izletildi, öğrenciler ile beraber değerlendirme çalışması yapıldı.